Güncel Haberler

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yeni evi ortaya çıktı! FETÖ elebaşı Fetullah Gülen böyle görüntülendi

AA ekipleri, Gülen’in, FETÖ’nün merkezi olarak bilinen Saylosburg ilçesindeki Chestnut Retreat Center’a yaklaşık 12 dakika uzaklıktaki “260 Kennel Road, Saylorsburg, PA 18353” adresindeki büyük bir evde kaldığını belirledi.

İnternetteki kamu emlak sitelerine göre yaklaşık 12 hektar arazi üzerine 2008 yılında inşa edilen evin yaklaşık 400 m2 iç yüzölçümü üzerinde 3 odası ve 4 tuvaleti bulunuyor.

1 MİLYON DOLAR DEĞERİNDE

Gözlerden uzak bir ormanın içinde yer alan ve değeri 887.000 ile 1 milyon dolar arasında değişen ev, etrafına ve girişine yerleştirilen güvenlik kameralarıyla sıkı bir şekilde korunuyor.

Evin, örgütün liderlerinden Cevdet Türkyolu ile Gülen’in kişisel bakımından sorumlu olduğu söylenen çocuklarına ait Meserret LLC şirketi tarafından 2023 yılında satın alındığı iddia ediliyor.

KAMERAYA YAKALANDI

AA’nın drone ile yukarıdan fotoğrafladığı evin bahçesinde 4 lüks aracın yanı sıra kar motosikleti, karavan gibi araçlar da bulunuyor.

AA timleri ateş etmeye devam ederken demir kapıdan iki lüks araç çıktı. Arkadaki siyah Mercedes’in yolcu koltuğunda oturan Gülen, kısa da olsa kameralara yakalandı.

5

İki lüks araç hızla bilinmeyen bir yere giderek Gülen’i bölgeden uzaklaştırdı.

AA-20241013-35901570-35901547-AA_FETO_ELEBASINI_PENSILVANYADA_TUTULDUGU_YENI_EVDEN_CIKARKEN_GORUNTULEDI (1)

POLİS ÇAĞIRDILAR

AA ekibinin bölgede ateş açması sırasında Gülen’in kaldığı evde bulunanlar polisi aradı.

AA ekibiyle görüştükten sonra polis, Gülen’in özel mülküne girmemelerini, trafiğin aktığı ve park yeri bulunmayan kavşaktan geçen yol kenarında dikkatli olmalarını isteyerek oradan ayrıldı.

6

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in 1999 yılından bu yana kaldığı Pensilvanya Saylorsburg’daki “Kestane İnziva Merkezi” adlı malikanesinden Nisan ayında rızası alınmadan çıkarılıp başka bir adrese götürüldüğü iddiası sosyal medyada paylaşıldı. organizasyon içindeki bazı isimler.

Gülen’in kişisel bakımından sorumlu Türkyolu ve 15 Temmuz darbe girişiminin baş aktörlerinden Mustafa Özcan’ın, onu örgütün genel merkezinden çıkarıp mali durumunu izlemek üzere bilinmeyen bir yere kilitlediği iddia edildi. Gülen’in olası ölümü durumunda örgütün kaynakları.

7

Çete lideri Gülen’in küçük kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Ebuseleme, X hesabından Gülen’in kendi rızası dışında Saylorsburg çiftliğinden çıkarıldığını ve takipçilerinin ulaşamayacağı bir yerde tutulduğunu, bunun da üste çatlaklara ve tartışmalara yol açtığını duyurdu.

Ebuseleme, Türkyolu’nun sahadaki güçlü konumunu kişisel servetini daha da artırmak için kullandığını ve bunun birçok kesim tarafından bilindiğini paylaştı.

Kaynak: AABu içerik Recep Demircan tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu