Güncel Haberler

Galatasaray'ın tatsız testleri – Spor Haberleri

genişletmek

Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, Avusturya topraklarındaki ilk hazırlık maçında LASK Linz ile karşılaştı. Raiffeisen Arena'da oynanan ve D-Smart'tan canlı yayınlanan karşılaşmayı LASK Linz 3-2 kazandı.

LASK Linz'in gollerini 22. dakikada Leo Dubois, 64. dakikada Schrobenhauser ve 85. dakikada Kone kaydederken, Galatasaray'ın gollerini 56. ve 71. dakikalarda Metehan Baltacı kaydetti.

BATSHUAYI İLK KEZ SAHADA! BERKAN KAPTA

Galatasaray ilk hazırlık maçını Günay, Dubois, Metehan, Berkan, Köhn, Oliveira, Torreira, Tete, Mertens, Zaha ve Batshuayi'den oluşan ilk 11'le oynadı.

Yeni transfer Michy Batshuayi ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyerken, Berkan Kutlu kaptanlık bandını takarak genç Metehan'ın stoperdeki ortağı oldu.

ÇEVİRİDE YOĞUN DESTEK

17 bin kişilik Raiffeisen Arena'ya akın eden Galatasaray taraftarları, maç boyunca takımlarına destek verdi.

KALECİ OLIVEIRA'DAN ATIŞI ÇIKTI

İlk 3-4 dakikada LASK Linz'in ataklarını püskürten Galatasaray, sonraki bölümde topun ve oyunun kontrolünü eline aldı. 10. dakikada Sergio Oliveira'nın sert şutu kaleci Lawal tarafından kornerle bloke edildi.

GÜNAY GOL İZİN VERMEDİ

17. dakikada savunmanın gerisinde kalan Flecker'in karşı pozisyondan şutunda Günay Güvenç gol yemedi.

MERTENS'İN ORTA SAHADAN VURDUĞUNDA TOP GOL OLMUYOR

19. dakikada Mertens, Torreira'nın presinden topu alıyor ve rakip yarı sahadan kalecinin önüne şutunu çekiyor. Top kalecinin yanından geçerek dışarı çıktı.

DUBOIS KENDİ GOLÜNÜ ATTI

LASK Linz 22. dakikada golü attı. Sol taraftan ceza sahası içine atılan ve sıfıra düşen topu kontrol eden Bello, Dubois'in müdahalesiyle topu ters çevirip ağlara gitti.

BATSHUAYI GOLE YAKLAŞTI

Michy Batshuayi, Galatasaray formasıyla ilk maçında 29. dakikada gole çok yaklaştı. Hızlı bir atakta Mertens'in pası sonrası arkasına düşen topa dönerek vuran Belçikalı forvet, savunmada mahsur kaldı.

Galatasaray, ilerleyen dakikalarda Mertens ve Torreira'yla skora yaklaşsa da skor değişmedi ve ilk yarı LASK Linz'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

OKAN BURUK'TAN HAREKET EDİYOR

Galatasaray ikinci yarıya 4 oyuncu değişikliğiyle başlıyor. Kerem Demirbay, Efe Akman, Yusuf Demir ve Kazımcan oyuna girerken Tete, Oliveira, Torreira ve Köhn oyundan çıktı.

BATSHUAY'I İNANILMAZ BİR ŞEKİLDE ÖZLEDİ

Galatasaraylı Michy Batshuayi 54. dakikada inanılmaz bir pozisyondan yararlanamadı. Kerem Demirbay'ın kullandığı hızlı serbest vuruşun ardından soldan sıfıra giden Mertens'in ortasını kafayla yapan Batshuayi, çerçeve içinde topa vuramadı.

METEHAN BALTACI'DAN İKİ'DEN GOL

Galatasaray 56. dakikada eşitliği sağladı. Serbest vuruşta ceza sahası içine kafa atan 21 yaşındaki Metehan Baltacı topu ağlara gönderdi.

LASK Linz, 64. dakikada Schrobenhauser'in golüyle yeniden öne geçti. Giallorossi adına sahaya dönen Metehan Baltacı, sağ taraftan kaleye giden topla skoru eşitledi.

LASK Linz, 85. dakikada Kone'nin attığı golle maçı 3-2 kazandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu